Wil jij je woning verhuren of ben jij opzoek naar een huurwoning?
Check www.suzverhuur.nl

Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 28 28 76 67

Mailen

[email protected]

Wijbrand de Geeststraat 14C

8921 AM Leeuwarden

Omschrijving

Ontdek dit gezellige 3-kamer appartement gelegen aan de levendige Wijbrand de Geeststraat. Het appartement ligt centraal nabij het stadscentrum van Leeuwarden en op loopafstand van verschillende voorzieningen!

De twee slaapkamers zijn ruim van formaat en bovendien heeft de slaapkamer aan de voorzijde een openslaande deur naar het balkon. Het tweede balkon aan de achterzijde is bereikbaar via de keuken.

De woon- en eetkamer is voorzien van een groot raam, wat zorgt voor veel daglicht, en biedt daarnaast een mooi uitzicht over de Wijbrand de Geeststraat.

Het pand waarin het appartement zich bevindt, is een gemeentelijk monument en straalt daardoor een historische charme uit.

Het appartement heeft energielabel D en de huidige bewoner heeft opgemerkt dat de stookkosten verrassend laag zijn. Omdat het pand een gemeentelijk monument is, is een energielabel echter niet verplicht.

Het appartementencomplex wordt goed onderhouden door een actieve VVE. In de nabije toekomst staat de vervanging van het kozijn aan de voorzijde van het appartement gepland. De maandelijkse bijdrage aan de VVE bedraagt €140.

Indeling:

Centrale entree:
Via de centrale entree kom je in de portiekhal van het appartementencomplex met een afgesloten toegangsdeur. Vanuit de centrale entree is daar de trapopgang richting het appartement. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping. Vanuit de centrale entree is er ook toegang tot de bergingen.

Appartement:
Op de tweede verdieping bevindt zich de ingang tot het appartement, het appartement is ook voorzien van een intercom. Vanuit deze entree van het appartement is daar de hal met toegang tot het toilet, de eerste en tweede slaapkamer, de badkamer en de woon- en eetkamer. Aan de voorzijde van het appartement zijn de eerste slaapkamer, toilet en de woon- en eetkamer gelegen. Aan de achterzijde de tweede slaapkamer en de gesloten keuken. Vanuit de eerste slaapkamer en de keuken zijn de balkons te bereiken.

De woon- en eetkamer betreft een lichte kamer met uitzicht op de bruisende straat. De badkamer beschikt over een douche en wastafel.

Berging:
Aan de achterzijde van het appartementencomplex is via de eerste verdieping van het complex de eigen berging te bereiken.

Algemeen:

  • – Energielabel: D (monumentaal)
  • – Verwarming: NEFIT Combi CV Ketel in eigendom, 1996

Kenmerken

Energielabel D
Bouwjaar 1954
Inhoud 203 m3
Woonoppervlakte 62 m²
Perceeloppervlakte
Slaapkamers 3 (2 slaapkamers)
Externe ruimte 4 m2
ligging dichtbij centrum, aan drukke weg
Aantal badkamers 1 (douche, wastafel)
Aantal verdiepingen 1 woonlaag
Isolatie Geheel dubbelglas
Verwarming C.V. Ketel in eigendom (bouwjaar 1996)
Tuin 2 balkons (noorden en zuiden)

Verkocht O.V.