Wil jij je woning verhuren of ben jij opzoek naar een huurwoning?
Check www.suzverhuur.nl

Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 28 28 76 67

Mailen

[email protected]

Huis verkopen

Jij wilt je woning verkopen in Leeuwarden of elders in Friesland?

Dat kan! SUZ Makelaars biedt een volledig dienstenpakket aan voor het succesvol verkopen van jouw woning. We zijn actief in Friesland met een focus op Leeuwarden en de omliggende gebieden. Onze expertise is breed en we richten ons daarbij op een transparante samenwerking met onze opdrachtgevers en potentiële kopers van jouw woning.

Voorbereiding is het halve werk en dat vinden we erg belangrijk. Er is maar één eerste indruk en die moet goed zijn. We besteden daarom veel aandacht in de voorbereidingen van het online gaan van de woning. Met gerichte tips geven we een gedegen advies richting onze opdrachtgevers zodat de woning klaar voor verkoop is. Daarnaast komen wij ook zelf de woning nog ‘afstylen’ zodat de fotograaf de woning perfect op de foto kan zetten. Met professionele foto’s, een leuke woningvideo en 360 graden foto’s zorgen we voor een zo’n volledig mogelijke advertentie.

Benieuwd wat dit voor jouw woning betekent? Vraag een gratis waardebepaling aan en dan komen wij graag langs voor een vrijblijvende kennismaking. We zullen tijdens dit gesprek onze diensten toelichten en kunnen naderhand een waardeadvies geven voor het te koop zetten van de woning.

Nu Gratis waardebepaling aanvragen!