Wil jij je woning verhuren of ben jij opzoek naar een huurwoning?
Check www.suzverhuur.nl

Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 28 28 76 67

Mailen

[email protected]

Tsjaerderdyk 4

9088 CC Wirdum

Omschrijving

Even ten zuiden van Leeuwarden, in het dorp Wirdum, staat deze ruime vrijstaande woning met twee grote garages. Aan de voorkant van de woning is er uitzicht op (vaar)water, wat voor een heerlijk vrij gevoel zorgt. De woning beschikt over verscheidene (slaap)kamers, een badkamer op de begane grond, grote garages met twee moderne deuren en een zonnige tuin op het zuidwesten.

De woning is geheel voorzien van vloerisolatie, grotendeels voorzien van dubbele beglazing en er is deels (spouw)muurisolatie aangebracht. Er is een start gemaakt in het renoveren van de woning al vraagt de woning wel om een verdere modernisering, hierdoor is het geheel naar eigen smaak af te maken.

Wirdum is een gezellig dorp en op fietsafstand van Leeuwarden. In het dorp zijn genoeg faciliteiten te vinden zoals een dorpscafé, supermarkt, basisschool etc. Daarnaast is Wirdum ook zeer gunstig gelegen met betrekking tot uitvalswegen richting Drachten en Heerenveen.

Kortom, een heerlijke rustige plek om te wonen waarbij de woning veel ruimte biedt en hierdoor veel potentie heeft. De twee grote garageruimtes bieden verscheidene mogelijkheden voor bijvoorbeeld een hobby aan huis.

Indeling:

Begane grond:

Entree, aparte toilet en trapopgang. Aan de voorzijde de woonkamer met grote ramen. Richting de achterzijde de badkamer en een (slaap)kamer. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Ook aan de achterzijde de keuken en bijkeuken(s). De bijkeuken geeft toegang tot de achtertuin. Richting de ruime garage is nog een extra (slaap)kamer en een hal met veel lichtinval aanwezig. Er is een ruime garage aanwezig welke is voorzien een trapopgang naar boven en twee moderne garagedeuren.

Eerste verdieping:

Zowel de entree van de woning als de garage geven direct toegang tot de bovenetage. Via de trapopgang bij de entree komt men op de overloop. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de eerste slaapkamer. Richting de achterzijde is de tweede (slaap)kamer welke toegang geeft tot een overloop. Daarna zijn er nog drie (slaap)kamers aanwezig. De achterste (slaap)kamer is voorzien van een trap welke weer uitkomt in de garage.

Garage:

Er is een ruime dubbele garage aanwezig en is voorzien van twee moderne garagedeuren. Tevens is de bovenverdieping eventueel als bergruimte te gebruiken.

Tuin:

De tuin aan de achterzijde van de woning is gelegen op het zuidwesten en is bereikbaar middels een (slaap)kamer en de bijkeuken. De tuin aan de voorzijde biedt de mogelijkheid voor het parkeren op eigen erf.

Algemeen:

  • – Gebruiksoppervlakte wonen: 213 m2
  • – Overige inpandige ruimte: 52 m2
  • – Inhoud: 975 m3
  • – Perceeloppervlakte: 495 m2
  • – Woning met 7 (slaap)kamers of naar wens anders in te delen
  • – Isolatie: vloerisolatie, grotendeels dubbele beglazing en deels (spouw)muurisolatie.
  • – CV-ketel: Remeha Quinta 35c (bouwjaar: 2010), in eigendom

Kenmerken

Energielabel
Bouwjaar 1930
Inhoud 975 m3
Woonoppervlakte 213 m²
Perceeloppervlakte 495 m²
Slaapkamers 7 (slaap)kamers
Externe ruimte n.v.t.
ligging aan rustige weg, in een dorp, nabij uitvalswegen
Aantal badkamers 1 (douche en wastafel)
Aantal verdiepingen 2 woonlagen
Isolatie Vloerisolatie, grotendeels dubbele beglazing en deels (spouw)muurisolatie
Verwarming Remeha Quinta 35c (bouwjaar: 2010), in eigendom
Tuin achtertuin op het zuidwesten

Verkocht