Wil jij je woning verhuren of ben jij opzoek naar een huurwoning?
Check www.suzverhuur.nl

Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 28 28 76 67

Mailen

[email protected]

Spanjaardslaan 162 C

8916 AC Leeuwarden

Omschrijving

Dit is één van de mooiste appartementen aan de Spanjaardslaan, dat durven we wel te stellen. Een penthouse is het niet officieel, al voelt het wel bijna zo. Het betreft een maisonnette woning, aangezien het beschikt over twee woonlagen. Daarnaast zijn er maar liefst vier (!) buitenruimtes aanwezig. Op het dakterras aan de voorzijde is er een prachtig uitzicht over de stadshaven van Leeuwarden en de Prinsentuin.

De woning beschikt drie slaapkamers, een ruime woon- en eetkamer met open keuken en vide, twee balkons en twee dakterrassen. Er is hierdoor altijd plek om te genieten van de zon en uitzicht over de verschillende delen van de stad.

De Spanjaardslaan is een gewilde locatie, want nagenoeg alle voorzieningen zijn op loopafstand. Het appartementencomplex is voorzien van een intercom en in de centrale hal bevindt zich een lift. Daarnaast is in de inpandige garage een eigen parkeerplek en een eigen berging aanwezig. De berging is voorzien van elektra. Op het buitenterrein is nog een eigen carport aanwezig. Handig voor bijvoorbeeld een aanhangwagen of voor het stallen van de fietsen.

Verder is het appartement volledig voorzien van kunststof kozijnen, wordt er binnenkort nieuw HR++ glas geplaatst en beschikt het over energielabel C. Het appartementencomplex wordt onderhouden middels een actieve VVE. De maandelijkse bijdrage van de VVE is €294,54 per maand. Deze bijdrage is inclusief de kosten voor de opstalverzekering.

Indeling:

Centrale entree: entree met intercom, toegang tot de lift of de trapopgang naar de verschillende appartementen en de inpandige garage met bergingen. Het betreffende appartement is op de derde en vierde etage gelegen.

Appartement: entree met hal die toegang geeft tot de aan de voorzijde gelegen woon- en eetkamer. Vanuit de woon- en eetkamer is er toegang tot het eerste balkon aan de voorzijde. Richting de achterzijde is daar de moderne open keuken met prachtige vide. Richting de achterzijde zijn vanuit de hal bereikbaar de bijkeuken, het gastentoilet, twee slaapkamers, de badkamer met inloopdouche, tweede toilet en wastafelmeubel en een inpandige derde kamer. Vanuit beide slaapkamers is het balkon aan de achterzijde bereikbaar.

Op de tweede verdieping, te bereiken met een vaste trap, bevindt zich de derde slaapkamer. Vanuit deze kamer is het dakterras aan de achterzijde bereikbaar. Terug naar de overloop is hier een toegang tot het dakterras aan de voorzijde.

Buitenruimtes: op de eerste woonlaag bevinden zich twee balkons. Op de tweede woonlaag van het appartement bevinden zich de twee dakterrassen.

Parkeren en berging: naast een eigen parkeerplaats in de parkeergarage bevindt zich hier ook een inpandige berging. De parkeerruimte en bergingen zijn zowel met de lift als met de trap bereikbaar. Daarnaast is er op het buitenterrein nog een eigen carport aanwezig.

Algemeen:

  • – Gebruiksoppervlakte wonen: 142 m2 (feitelijk gebruik: 160 m2)
  • – Gebouw gebonden buitenruimte: 46 m2
  • – Externe bergruimte: 29 m2
  • – Inhoud: 459 m3
  • – Aantal (slaap)kamers: 3 slaapkamers, 1 inpandige kamer
  • – Isolatie: volledig geïsoleerd naar de eisen van het bouwjaar en daarnaast HR++ glas
  • – Verwarming: Remeha CV-ketel, bouwjaar 2018 en in eigendom
  • – Maandelijkse bijdrage VVE: € 294,54

Kenmerken

Energielabel C
Bouwjaar 1988
Inhoud 459 m3
Woonoppervlakte 142 m²
Perceeloppervlakte
Slaapkamers 4 (3 slaapkamers)
Externe ruimte 29 m2
ligging Dichtbij centrum, dichtbij openbaar vervoer
Aantal badkamers 1 (douche, wastafelmeubel, tweede toilet)
Aantal verdiepingen 2 woonlagen
Isolatie Volledig geïsoleerd (energielabel C)
Verwarming Remeha CV-ketel, bouwjaar 2018 en in eigendom
Tuin Op de eerste woonlaag bevinden zich twee balkons. Op de tweede woonlaag van het appartement bevinden zich de twee dakterrassen.

Verkocht