Wil jij je woning verhuren of ben jij opzoek naar een huurwoning?
Check www.suzverhuur.nl

Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 28 28 76 67

Mailen

[email protected]

Margaretha de Heerstraat 25

8921 AK Leeuwarden

Omschrijving

Wat een gezellig appartement is dit! Het is gelegen aan de Margaretha de Heerstraat en dat is op loopafstand van het stadscentrum. De voormalige Margaretha de Heersschool is in de jaren ‘90 volledig gerenoveerd waardoor een prachtig appartementencomplex is ontstaan met ‘stadse vibes’.

Dit appartement bevindt zich aan de voorzijde van het pand, op de eerste verdieping. Door de entresol is er een mooie woonruimte ontstaan met op de eerste woonlaag de woonkamer met open keuken en vide, en op de tweede woonlaag de slaapkamer met badkamer.

Het complex beschikt over een gezamenlijke parkeerplaats welke vrij is te gebruiken voor de bewoners. Verder is er een afgesloten entree met intercom, een gezamenlijk dakterras (met fantastisch uitzicht over de stad) en ieder appartement beschikt over een eigen berging op de begane grond.

Leuk detail, dit appartement was voorheen de onderwijskamer van de school en de karakteristieke uitstraling is bewaard gebleven. De hoge ramen zorgen daarnaast voor veel lichtinval.

Het complex betreft een gemeentelijk monument en wordt onderhouden middels een VVE. Het voorschot hiervan is €231,14. Goed om te weten: dit is inclusief een voorschot op het gas, water en licht.

Indeling:

Algemene entree: via de afgesloten hoofdentree (voorzien van intercom) is er de centrale hal met rechts van de trap de privé bergingen en rechtdoor de toegang tot de parkeerplaats. Het appartement is bereikbaar via de trap naar de eerste verdieping. Bij het bovenkomen is de toegang van het appartement direct tegenover de trap gelegen. Vanaf deze eerste verdieping is er via een tweede trap toegang tot het gezamenlijke dakterras.

Appartement: via de entree is er gelijk de toegang tot de woon- en eetkamer met open keuken. Links van de entree bevindt aan de linkerzijde de wasruimte.

Met een vaste trap bereikbaar het entresol waar zich de slaapkamer en aangrenzend de badkamer bevindt. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet.

Algemeen:

  • – Gebruiksoppervlakte wonen: 42 m2
  • – Externe bergruimte: 3 m2
  • – Aantal slaapkamers: 1 (slaap)kamer
  • – Isolatie: volledig dubbelglas
  • – Verwarming: C.V. Ketel, NEFIT Economy VR met bouwjaar 2008, in eigendom
  • – Gas, water en licht wordt via de VVE geleverd is in het verwerkt in het voorschot van deVVE kosten

Kenmerken

Energielabel D
Bouwjaar 1906
Inhoud 138 m3
Woonoppervlakte 42 m²
Perceeloppervlakte
Slaapkamers 2 (1 slaapkamer)
Externe ruimte 3 m2
ligging in woonwijk, dichtbij centrum, dichtbij openbaar vervoer
Aantal badkamers 1 (douche, wastafel, toilet)
Aantal verdiepingen 2 woonlagen
Isolatie volledig dubbelglas
Verwarming NEFIT Economy VR (in eigendom, bouwjaar 2008)
Tuin gezamenlijk dakterras

Verkocht