Wil jij je woning verhuren of ben jij opzoek naar een huurwoning?
Check www.suzverhuur.nl

Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 28 28 76 67

Mailen

[email protected]

Ielke Boonstraloane 23

9263 TS Garijp

Omschrijving

Wat een bijzondere woning, op een bijzondere plek én volledig energieneutraal. Het geheel is onder architectuur gebouwd met één belangrijke focus: het prachtige uitzicht met lange zichtlijnen. Deze vrijstaande woning met een enorme living en hoge plafonds staat op bijna één hectare grond en vanuit elke ruimte is het genieten van dit groen en de oase van rust.

De woning is daarnaast compleet gasloos. Het is namelijk voorzien van een warmtepomp met bufferzak en 36 zonnepanelen. Nagenoeg alle vertrekken worden verwarmd met vloerverwarming.

Het geheel beidt veel privacy. De woning is tuingericht ontworpen en heeft hierdoor een maximale verbinding met de natuur, mede door de vele raampartijen in de woning. Een voorbij lopende ree en vogels die badderen in de kleine vijver behoren tot de (bijna) dagelijkse reuring.

De woning ligt in het aantrekkelijke coulisselandschap van de ‘Noardlike Fryske Walden’ waar je een schouwspel van groene weilanden, afgebakend door houtwallen ervaart. De boomwal is ook weer doorgevoerd in het tuinontwerp. Direct naast de woning liggen wandelpaden die je door het coulisselandschap brengt.

Tot slot, de woning kan levensloopbestendig worden genoemd. Op de begane grond bevinden zich namelijk de woonkamer met houtkachel, de keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Ontvang je gasten? Of is een B&B een wens? Dan is het souterrain een fijne plek. Hier zijn nog twee slaapkamers en een badkamer gelegen. De gasten hebben zo hun eigen plek in het huis en met een eigen voordeur.

Ook leuk, de héle inventaris is ter overname indien gewenst. De meubels zijn vrij uniek, zoals de eettafel met spoorbielzen uit Oost Europa, en het geheel is speciaal uitgezocht voor het huis (al is overname uiteraard geen vereiste).

Indeling:

Begane grond: Entree met hal, trap richting het souterrain en toegang tot de woon- en eetkamer. De woon- en eetkamer zijn voorzien van grote raampartijen en biedt toegang tot een groot balkon. Vanuit de woonkamer is de keuken te bereiken. Dit betreft een halfopen keuken met diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken. Aan de andere zijde van de woning bevinden zich twee (slaap)kamers waarvan één slaapkamer een eigen toegang heeft tot de eerste badkamer. Hier bevindt zich een douche, toilet en dubbele wastafel.

Soutterrain: In het souterrain zijn twee slaapkamers en een badkamer te vinden. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, toilet, douche en sauna. Vanuit het souterrain is ook de inpandige garage bereikbaar.

Algemeen:

– Gebruiksoppervlakte wonen: 180 m2
– Perceeloppervlakte: 9.685 m2
– Aantal slaapkamers: 4 (slaap)kamers
– Isolatie: volledig geïsoleerd
– Energielabel: A
– Verwarming: Warmtepomp met bufferzak en 36 zonnepanelen. Ook is er een houtkachel aanwezig.

Kenmerken

Energielabel A
Bouwjaar 2000
Inhoud 800 m3
Woonoppervlakte 180 m²
Perceeloppervlakte 9.685 m²
Slaapkamers 5 (4 slaapkamers)
Externe ruimte Dubbele garage in de tuin
ligging Platteland, rustig, omgeven door groen.
Aantal badkamers 2 badkamers
Aantal verdiepingen 2 woonlagen
Isolatie Volledig geïsoleerd
Verwarming Warmtepomp met bufferzak en 36 zonnepanelen. Ook is er een houtkachel aanwezig.
Tuin Rondom

Verkocht