Wil jij je woning verhuren of ben jij opzoek naar een huurwoning?
Check www.suzverhuur.nl

Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 28 28 76 67

Mailen

[email protected]

Frisiastate 51

9062 GX Oentsjerk

Omschrijving

Een ‘penthouse’-achtig gevoel! Dit appartement op de 7e verdieping van het appartementencomplex ‘Van Welderen State’ heeft een overweldigend uitzicht over Oentsjerk en zijn prachtige natuur.

Het appartement is voorzien van een intercom en in de centrale hal bevindt zich een lift. Op de begane grond bevindt zich een gezamenlijke berging, waarin een fietsenstalling met elektrische oplaadpunten en een (afsluitbare) opbergkast. Het appartement zelf beschikt over 2 slaapkamers, ruime badkamer, keuken, eigen berging, separaat toilet, inloopkast, door royale raampartijen lichte woonkamer en een terras rondom.

Het appartement beschikt over kunststof kozijnen, hardhouten gevelpanelen en een hardhouten vlonder op het terras. Verder zijn alle ramen en openslaande deuren voorzien van zonwering en horren. Het is goed geïsoleerd en heeft energielabel A. Een actieve VVE beheert het buitenonderhoud van het complex alsmede de gezamenlijke ruimtes. De VVE bijdrage is vastgesteld op € 208,20 per maand.

Het in 2002 gebouwde appartementencomplex is gericht op senioren en/of zorgbehoevenden. Er bestaat de mogelijkheid om naar behoefte zorg- en servicediensten (huishoudelijke hulp, personenalarmering) af te nemen, o.a. via Patyna. Maaltijden kunnen desgewenst tegen betaling in het restaurant van het multifunctionele centrum of thuis gebruikt worden. Verder worden regelmatig activiteiten in het multifunctionele centrum georganiseerd.

Oentsjerk is op ongeveer 13 kilometer ten noordoosten van Leeuwarden gelegen, naast het complex (250 meter) ligt een gezondheidscentrum (apotheekhoudende huisartsenpraktijk, fysiotherapeut) en een winkelcentrumpje met bakker, slager en supermarkt. Meer winkels en voorzieningen zijn te vinden in Gytsjerk en Hurdegaryp. Oentsjerk is bekend om zijn natuurlijke en bosrijke omgeving.

Indeling:

Centrale entree: entree met intercom, gezamenlijke fietsenberging, trapopgang naar de verschillende appartementen en toegang tot de lift. Het betreffende appartement is op de zevende etage gelegen.

Appartement: entree, binnenkomst in de hal met direct links de bijkeuken. Hier is plek voor het witgoed, de CV installatie en veel bergruimte. Deze ruimte heeft ook zijn eigen toegangsdeur naar de centrale hal. Vervolgens is er een inloopkast aanwezig en aan de voorzijde een eerste slaapkamer. Daarna volgt, ook aan de voorzijde gelegen, de woon- en eetkamer met open keuken en openslaande deuren naar het terras. Aan de rechterzijde van de hal bevinden zich de tweede slaapkamer, het gastentoilet en de badkamer met douche, tweede toilet en wastafelmeubel.

Terras: Rondom het appartement is een ruim terras aanwezig, gelegen op het westen. Het terras biedt prachtig uitzicht over het park van Van Heemstra State en het weidelandschap van Oentsjerk en omgeving. Via de openslaande deuren aan de voorzijde van het appartement is het terras te bereiken.

Gezamenlijke fietsenberging: Op de begane grond van het complex is een gezamenlijke fietsenberging te vinden.

Algemeen:

  • – Gebruiksoppervlakte wonen: 93 m2
  • – Gebouw gebonden buitenruimte: 30 m2
  • – Inhoud: 295 m3
  • – Aantal (slaap)kamers: 2
  • – Isolatie: volledig geïsoleerd naar de eisen van het bouwjaar, voorzien van energielabel A
  • – Kunststof kozijnen
  • – Hardhouten gevelbekleding en hardhouten vlonders op het terras
  • – Zonwering en horren aanwezig
  • – Verwarming: CV-ketel, Atag PF-SHR24T, bouwjaar 2002 en in eigendom
  • – Maandelijkse bijdrage VVE: €208,20

Kenmerken

Energielabel
Bouwjaar 2002
Inhoud 295 m3
Woonoppervlakte 93 m²
Perceeloppervlakte
Slaapkamers 3 (2 slaapkamers)
Externe ruimte Gezamenlijke fietsenberging (met elektrische fiets oplaadpunten)
ligging in bosrijk gebied, dichtbij faciliteiten, in appartementencomplex
Aantal badkamers 1 (douche, wastafelmeubel, tweede toilet)
Aantal verdiepingen 1 woonlaag
Isolatie Volledig geïsoleerd
Verwarming CV-ketel, Atag PF-SHR24T, bouwjaar 2002 en in eigendom
Tuin Terras (half) rondom het appartement

Verkocht