Wil jij je woning verhuren of ben jij opzoek naar een huurwoning?
Check www.suzverhuur.nl

Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 28 28 76 67

Mailen

[email protected]

De Woudhorne 44

9101 DE Leeuwarden

Omschrijving

Een groene omgeving, rustig, enorm veel potentie én nabij het centrum van Dokkum. Deze vrijstaande woning is sinds de bouw in 1977 altijd met veel plezier bewoond door de huidige eigenaren. Nu is het echter tijd voor een modernisering en wat is er veel potentie. Denk eens aan een mooie open keuken met openslaande deuren, strak gestucte muren, een gezellige haard en dakkapellen aan weerszijden om drie grote slaapkamers te realiseren. Is een moderne en ruimere badkamer een pré? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast beschikt deze woning over een fijne tuin en een royale garage.

De woning is voorzien van energielabel C. Dit is terug te relateren aan de dubbele beglazing en de spouwmuurisolatie. De woning is daarnaast keurig onderhouden en voorzien van een goede basis.

Het stadje Dokkum is één van de 11-steden van Friesland. Een historische stad wat op z’n Fries ‘smûk’ wordt genoemd. Mooi, verzorgd en niet te groot. De omgeving is prachtig en erg divers door de combinatie van Wad en Wouden. Het stadsdeel waarin deze woning is gelegen is dan ook omgeven door veel groen, maar met het gezellige centrum en zijn vele boetiekjes, terrasjes en bierbrouwerijen op korte afstand.

Indeling:

Begane grond: Entree, trapopgang, toegang tot bijkeuken, meterkast, toilet en toegang tot keuken en woonkamer. Aan de voorzijde van de woning de woonkamer met openhaard en toegangsdeur naar de zij-tuin van de woning. Aan de achterzijde de nagenoeg open keuken. Vanuit de bijkeuken (of direct vanuit buiten) is de garage bereikbaar, met toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping: Aan de voorzijde van de woning de eerste twee slaapkamers en aan de achterzijde de derde slaapkamer. Tevens aan de achterzijde gelegen is de badkamer. De huidige badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. De inbouwkast direct gelegen aan de badkamer biedt kansen voor het uitbreiden van de badkamer.

Garage: De woning is voorzien van een royale garage. Deze garage is zowel aan de voorkant direct bereikbaar als vanuit de woning. De garage is ruim zeven meter diep en is voorzien van elektra.

Tuin: De woning is rondom voorzien van tuin. De hoofdtuin bevindt zich op het oosten en zuiden van de woning.

Algemeen:

  • – Gebruiksoppervlakte wonen: 100 m2
  • – Gebouw gebonden buitenruimte: 25 m2
  • – Perceeloppervlakte: 410 m2
  • – Inhoud: 474 m3
  • – Isolatie: glasisolatie en spouwmuurisolatie
  • – Verwarming: Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24 A, bouwjaar 2017, in eigendom

Kenmerken

Energielabel
Bouwjaar 1977
Inhoud 474 m3
Woonoppervlakte 100 m²
Perceeloppervlakte 410 m²
Slaapkamers 4 (3 slaapkamers)
Externe ruimte Garage
ligging Rustig, groene omgeving, rustige weg
Aantal badkamers 1 badkamer (douche en toilet)
Aantal verdiepingen 2 woonlagen
Isolatie Dubbele beglazing en spouwmuurisolatie
Verwarming CV-ketel: Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24A, Bouwjaar 2017, in eigendom
Tuin Rondom de woning

Verkocht