Wil jij je woning verhuren of ben jij opzoek naar een huurwoning?
Check www.suzverhuur.nl

Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 28 28 76 67

Mailen

[email protected]

De Ynset 7

8941 DP Leeuwarden

Omschrijving

Een prachtige instapklare tussenwoning in één van de jongste en meest waterrijke wijken van Leeuwarden: Wiarda. Deze woning is gebouwd in 2018, wordt verwarmd middels een warmtepomp, heeft vier (of eigenlijk bijna vijf slaapkamers) en een zonnige achtertuin. De gevel van de woning doet aan als een karakteristiek herenhuis, terwijl bij binnenkomst een moderne woning met de gemakken van nieuwbouw voelbaar is.

Zo stap je vanuit de hal bij het entree binnen in de ruime moderne keuken met prachtig keukeneiland en aangrenzend een gezellige eettafel, een heerlijke plek voor het gehele gezin. De tuingerichte woonkamer met openslaande deuren naar de zonnige achtertuin is royaal en licht door de grote raampartijen.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en de badkamer. De tweede verdieping beschikt over een vierde slaapkamer en een ‘chill ruimte’ of kantoor aan huis. Met een simpele aanpassing is dit gemakkelijk tot een vijfde slaapkamer te bestempelen. En de tuin? Die ligt op het zuidwesten en is dus vaak zonovergoten. Daarnaast is er een fietsenberging en een achterom aanwezig.

Met een volledige isolatie, HR++ beglazing, kunststof kozijnen, een warmtepomp en zonnepanelen voldoet de woning zeker aan de huidige maatstaven. De woning is voorzien van energielabel A.

Wiarda is ten zuiden van Leeuwarden gelegen. Voorzieningen zoals scholen, sportcentrums, supermarkt én uitvalswegen zijn binnen handbereik. Een populaire en kindvriendelijke wijk met in de zomer extra veel waterpret!

Indeling:

Begane grond: Entree, hal, meterkast, toilet en toegang tot de woon- en eetkamer. Aan de voorzijde de grote open keuken met eiland en aan de achterzijde de tuingerichte woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat, combimagnetron, koffieautomaat, stoomoven, vaatwasser, koelkast, vrieskast en Quooker kraan.

Eerste verdieping: Aan de voorzijde de ‘master bedroom’ en de badkamer. Aan de achterzijde de tweede en derde slaapkamers. De badkamer is voorzien van een ligbad, tweede toilet, inloopdouche en dubbele wastafel.

Tweede verdieping: Met vaste trap bereikbare tweede verdieping. Aan de achterzijde is een vierde slaapkamer aanwezig. De voorzijde is een open ruimte, waardoor het creëren van een vijfde slaapkamer hier erg gemakkelijk is. Daarnaast is er nog een vliering aanwezig voor bergruimte.

Tuin: Diepe achtertuin, gelegen op het zuidwesten. De tuin is verzorgd en voorzien van een achterom en een fietsenberging.

Algemeen:

  • – Gebruiksoppervlakte wonen: 150 m2
  • – Overige inpandige ruimte ruimte: 2,9 m2
  • – Inhoud: 544 m3
  • – Perceeloppervlakte: 171 m2
  • – Begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van vloerverwarming
  • – Aantal slaapkamers: 4 slaapkamers met mogelijkheid tot een 5de
  • – Isolatie: volledig geïsoleerd
  • – Verwarming: lucht warmtepomp (merk: Alpha Innotec)

Kenmerken

Energielabel
Bouwjaar 2018
Inhoud 544 m3
Woonoppervlakte 150 m²
Perceeloppervlakte 171 m²
Slaapkamers 5 (4 slaapkamers met mogelijkheid tot een 5de)
Externe ruimte vrijstaande houten berging
ligging in woonwijk, aan rustige weg, Wiarda, kindvriendelijk
Aantal badkamers 1 (ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel)
Aantal verdiepingen 3 woonlagen + vliering
Isolatie Volledig geïsoleerd
Verwarming Lucht warmtepomp (merk: Alpha Innotec)
Tuin Zuidwesten

Verkocht