Wil jij je woning verhuren of ben jij opzoek naar een huurwoning?
Check www.suzverhuur.nl

Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 28 28 76 67

Mailen

[email protected]

Julianalaan 30

8932 AA Leeuwarden

Omschrijving

Welkom bij deze fantastische 2-onder-1 kap woning, gelegen in een fijne buurt, met het prachtige Julianapark om de hoek en uitstekende uitvalswegen! Deze woning beschikt over alles wat je zoekt: een eigen oprit, garage, een groene tuin en ruimte voor het hele gezin.

Binnen in de woning word je begroet door een ruime en lichte woonkamer, perfect om te ontspannen na een lange dag werken. De grote ramen aan de voorzijde (zowel in de woonkamer als in de grote slaapkamer) zijn voorzien van kunststof kozijnen met triple beglazing en laten veel licht binnen. Er is hierdoor ook een prachtig uitzicht.

De keuken bevindt zich aan de achterzijde. Met uitzicht over de tuin is dit een een leuke ruimte voor het bereiden van heerlijke maaltijden voor vrienden en familie. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. Alle kamers zijn licht en ruim.

Ten slotte is er een zolderverdieping met mogelijkheid tot het creëren van een vierde slaapkamer. Dit is ook een geweldige ruimte voor een speelkamer, werkruimte of eventueel een logeerruimte.

Met een eigen oprit en garage hoef je je geen zorgen te maken over parkeren, als is er ook voldoende plek op de ventweg. Er is daarnaast ook voldoende ruimte voor extra opslag. De groene tuin biedt veel privacy en is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.

Deze 2-onder-1 kap woning is de perfecte plek voor bijvoorbeeld een gezin dat op zoek is naar ruimte, rust en comfort, met alle gemakken van de stad binnen handbereik. Aarzel niet en plan vandaag nog een bezichtiging!

Indeling:

Begane grond: vanuit de entree is daar de hal met toilet, trapopgang en doorgang naar de keuken. Nu niet in gebruik, maar er is ook vanuit de hal een directe doorgang naar de woonkamer. Aan de voorzijde de ruime en lichte woonkamer met vele lichtpartijen. Aan de achterzijde de half open keuken met een doorgang naar de achtertuin en toegang tot de bijkeuken.

Eerste verdieping: overloop met aan de voorzijde de eerste twee slaapkamers. Vanuit de ‘master bedroom’ is er toegang tot de badkamer. Ook vanuit de overloop is de badkamer bereikbaar. Deze is voorzien van een inloopdouche, tweede toilet en wastafelmeubel. Aan de achterzijde bevindt zich de derde slaapkamer en een balkon.

Tweede verdieping: met vaste trap bereikbare tweede verdieping. Deze ruimte kan worden gebruikt als vierde slaapkamer. Ook is er een voldoende bergruimte aanwezig.

Tuin: groene achtertuin gelegen op het noorden. Vanuit de eigen oprit met toegang tot de ruime garage is er ook een achterom naar de tuin en de woning.

Algemeen:

  • – Gebruiksoppervlakte wonen: 138 m2
  • – Inhoud: 519 m3
  • – Perceeloppervlakte: 317 m2
  • – Aantal slaapkamers: 4 (inclusief zolder)
  • – Isolatie: kruipruimte isolatie, glasisolatie, (deels) dakisolatie
  • – Verwarming: CV-ketel, in eigendom

Kenmerken

Energielabel E
Bouwjaar 1956
Inhoud 519 m3
Woonoppervlakte 138 m²
Perceeloppervlakte 317 m²
Slaapkamers 4 slaapkamers (incl. zolder)
Externe ruimte Garage
ligging in woonwijk, nabij scholen, nabij uitvalswegen
Aantal badkamers 1 badkamer (douche, tweede toilet en wastafel)
Aantal verdiepingen 3 woonlagen
Isolatie Kruipruimte isolatie, dakisolatie en glasisolatie (waarvan deels triple beglazing)
Verwarming CV-ketel, in eigendom
Tuin Voor- en achtertuin. Achtertuin is hoofdtuin met achterom.

Verkocht