Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 29 24 31 73

Zuidvliet 30

8921 BL Leeuwarden

€350.000 k.k.

vraag een bezichtiging aan

Omschrijving

Wonen en werken, werken en verhuren, verhuren en wonen.. of gewoon wonen. Dit pand aan het Zuidvliet 30 in Leeuwarden biedt tal van mogelijkheden. Het appartement op de eerste en tweede etage, met eigen entree, is verrassend ruim met drie zeer grote slaapkamers. De ruimte op de begane grond is momenteel verhuurd (huurgegevens zijn op te vragen). Bij verkoop wordt de ruimte leeg opgeleverd. Let op, niet alle ruimtes zijn gefotografeerd, er is dus meer te zien!

Het pand is keuring onderhouden. De bovenste verdieping is volledig geïsoleerd. De begane grond en eerste etage zijn voorzien van dubbele beglazing. De kunststof (winkel)pui op de begane grond is recent compleet vernieuwd. Daarnaast zal de huidige eigenaar het toilet van het appartement nog voor de verkoop renoveren.

Het Zuidvliet is een ideale locatie: lopend naar de bruisende binnenstad, veel parkeergelegenheid voor de deur en verscheidende voorzieningen in handbereik. Zo biedt het vliet een leuke yogaschool, een goede kapper, Turkse bakker voor heerlijke lekkernijen en nog veel meer.

Indeling:
Begane grond: grote kunststof pui geeft toegang tot de ruimte op de begane grond. Direct bij de ingang is een ontvangstruimte aanwezig. Richting de achterzijde van het pand is bijvoorbeeld mogelijkheid tot het plaatsen van een ruime keuken met aansluitend een bijkeuken en het personeelstoilet.

Aan de rechterzijde van het pand is een eigen toegangsdeur naar het appartement. Deze entree is voorzien van de meterkast, een ruime entree en de toegangstrap naar de eerste etage.

1e verdieping: op de overloop van de eerste etage bevinden zich het toilet en een toegangsdeur naar de leefruimte van het appartement. Aan de voorzijde de lichte woon- en eetkamer met open keuken. Vanuit de keuken is de badkamer bereikbaar. Deze is voorzien van een douche, wastafel en de witgoedopstelling. Aan de achterzijde bevindt zich de eerste slaapkamer. Vanuit deze kamer is er een open verbinding met een 2de kamer.

2e verdieping: de met vaste trap bereikbare 2de etage leidt tot een overloop met twee toegangsdeuren naar de twee zeer grote slaapkamers. De eerste bevindt zich aan de voorzijde en de tweede aan de achterzijde van het pand. Beide kamers zijn ca. 25-30 m2 groot.

Algemeen:

  • – Gebruiksoppervlakte wonen: 133 m2
  • – Oppervlakte (winkel)ruimte begane grond: 59 m2
  • – Inhoud appartement: 435 m3
  • – Perceeloppervlakte: 78 m2
  • – Woning met 4 (slaap)kamers
  • – Isolatie: 2e etage is volledig geïsoleerd, pand is voorzien van dubbele beglazing
  • – Verwarming: CV-ketel, Vaillant, 2007, in eigendom

Kenmerken

Bouwjaar 1900
Inhoud 435 m3
Woonoppervlakte 133 m²
Perceeloppervlakte 78 m²
Slaapkamers 5 (3 slaapkamers) + bedrijfsruimte
Externe ruimte
ligging Tegen de binnenstad aan, nabij uitvalswegen
Aantal badkamers 1 badkamer (douche, wastafel)
Aantal verdiepingen 3 (woon)lagen
Isolatie Glas- en dakisolatie en deels gevelisolatie
Verwarming CV-ketel (Vaillant VHR NL CW 3/3, 2007, in eigendom
Tuin