Wil jij je woning verhuren of ben jij opzoek naar een huurwoning?
Check www.suzverhuur.nl

Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 28 28 76 67

Vredeman de Vriesstraat 46

8921 BV Leeuwarden

Omschrijving

Het betreft een prachtig gelegen HERENHUIS met karakteristieke elementen zoals een erker, hoge plafonds en inbouwkasten. Deze rustige straat is gelegen nabij het centrum van Leeuwarden en ligt net achter de Emmakade. Bij binnenkomst in deze tussenwoning wordt meteen het ruimtelijke gevoel kenbaar door de royale entree en de hoogte die deze woning heeft. De woning beschikt over een ruime doorzon woonkamer met een degelijke houten vloer, 4 slaapkamers en is voorzien van 6 stuks zonnepanelen. Verder is een gedeelde overdekte steeg aanwezig. De achtertuin is gelegen op het zuiden en biedt veel privacy door een fijne begroeiing.
De keuken en badkamer functioneren goed, echter zijn deze wel gedateerd en daarom toe aan een modernisering.
De woning is goed onderhouden en gedeeltelijk geïsoleerd; beschikt gedeeltelijk over dubbele beglazing en dakisolatie.

INDELING
Begane grond: royale entree, meterkast, trapkast, toilet, doorzon woonkamer, halfgesloten keuken, bijkeuken. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis met oven.

1e verdieping: ruime overloop, ruime slaapkamer voorzijde met balkon en inbouwkasten, tweede slaapkamer voorzijde met wastafel, derde ruime slaapkamer achterzijde met inbouwkasten, vierde slaapkamer achterzijde met deur naar het platte dak, badkamer met douche en wastafel. Op de overloop is extra berging gecreëerd.

Tuin:
Goed onderhouden voor- en achtertuin. Voortuin op het noorden en een diepe achtertuin (+/- 75m2) op het zuiden met twee bergingen.

Algemeen:
– Woonoppervlakte circa 122 m2
– Ruime woonkamer met hoge plafonds
– 1e verdieping vier slaapkamers + badkamer
– Hoofdtuin: achtertuin met extra bergingen
– Voorzien van (gedeeltelijke) glas- en dakisolatie
– Centrale verwarming: IntergasKombi KompaktHRE 28/24 A, 2015 – eigendom
– 6 stuks zonnepanelen

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN – norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de Vastgoed Pro voorwaarden. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Aan deze presentatie en de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. SUZ Makelaars staat niet in voor de juistheid en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Kenmerken

Bouwjaar 1920
Inhoud 517 m3
Woonoppervlakte 122 m²
Perceeloppervlakte 193 m²
Slaapkamers 5
Externe ruimte Berging achtertuin (2x)
ligging Nabij centrum, nabij vaarwater, kindvriendelijk, rustig
Aantal badkamers 1
Aantal verdiepingen 2
Isolatie Gedeeltelijk (en voorzien van 6 zonnepanelen)
Verwarming cv-ketel
Tuin voor- en achtertuin (hoofdtuin: achter, gelegen op het zuiden)

Verkocht