Wil jij je woning verhuren of ben jij opzoek naar een huurwoning?
Check www.suzverhuur.nl

Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 28 28 76 67

Vondellaan 232

9721 LL Groningen

Omschrijving

Gelegen in Groningen ligt dit verzorgde 3-kamer appartement aan de Vondellaan. Het appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 72 m2, is voorzien van 2 slaapkamers, een ruime woon- en eetkamer, een luxe keuken en twee keer een balkon.

Het appartement is gelegen in de buurt De Wijert, een betrekkelijk rustige buurt en ideaal gelegen ten opzichte van de voorzieningen. Zo is het appartement gelegen op fietsafstand van het centrum van Groningen, loopafstand van een supermarkt en is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Indeling:
Dit appartement is gelegen op de vierde etage en beschikt over een entree, twee slaapkamers, een doorzon woon- en eetkamer, gesloten keuken, apart toilet en een badkamer met douche.

Balkon:
Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde is er een balkon aanwezig bij dit appartement. Vanuit de keuken en woonkamer is het eerste balkon bereikbaar en aan de andere kant van de woonkamer is het tweede balkon bereikbaar.

Berging:
Er is tevens een berging aanwezig in het complex voor het stallen van bijvoorbeeld de fiets.

Bijzonderheden:
– aanvaardbaar per 15 januari 2020
– huurprijs €1.075,– per maand
– huurprijs is exclusief gas/water/electra
– huurder dient identiteitsgegevens te overleggen
– huurder dient inkomensgegevens te overleggen
– huurperiode van minimaal 1 jaar
– er dient een inkomenssituatie uit arbeid te zijn
– borg bedraagt eenmaal de maandhuur

De informatie mbt verhuur is met zorgvuldigheid samengesteld, echter wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woonoppervlakte is gebaseerd op een eenduidige meetinstructie, echter worden verschillen in meetuitkomsten niet volledig uitgesloten, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Huurder heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verhuurder. Van toepassing zijn de VastgoedPro voorwaarden.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Bouwjaar 1965
Inhoud 220 m3
Woonoppervlakte 72 m²
Perceeloppervlakte
Slaapkamers 3 kamers (2 slaapkamers)
Externe ruimte Berging en 2x een balkon
ligging
Aantal badkamers 1
Aantal verdiepingen 1 woonlaag
Isolatie
Verwarming CV-ketel
Tuin

Verhuurd