Wil jij je woning verhuren of ben jij opzoek naar een huurwoning?
Check www.suzverhuur.nl

Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 28 28 76 67

Van Asbeckstraat 41

8933 EB Leeuwarden

Omschrijving

TE KOOP – POPULAIRE tussenwoning in de gezellige wijk Achter de hoven. De woning is netjes onderhouden, beschikt over een MODERNE KEUKEN en is reeds voorzien van extra dak-, wand- en glasisolatie. De hoge plafonds en ramen in de mooie doorzon woonkamer geven een ruimtelijk en lichte uitstraling. Boven bevinden zich twee ruime slaapkamers en is er extra opslag boven het trapgat gecreëerd; er is goed nagedacht over de efficiëntie van de ruimte in de woning.

INDELING

Begane grond:
Entree, meterkast, toilet, woon- en eetkamer, keuken, bijkeuken. Moderne keuken met combimagnetron, vaatwasser, koel- en vrieskast.
1e verdieping:
Lichte overloop i.v.m. dakkoepel, ruime inbouwkast boven trapgat, twee (slaap)kamers, badkamer
Tuin:
Onderhoudsvriendelijke voortuin en achtertuin. Voortuin op het zuiden, achtertuin op het noorden.

Algemeen:
– Woonoppervlakte circa 84 m2
– Ruime doorzon woon- en eetkamer
– Moderne keuken
– Twee slaapkamers bovenverdieping
– Voorzien van glas-, wand-, en dakisolatie
– Centrale verwarming met HR combi-ketel (Intergas, 2014)
– Tussenwoning

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN – norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de VastgoedPro voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Aan deze presentatie en de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. SUZ Makelaars staat niet in voor de juistheid en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Kenmerken

Bouwjaar 1921
Inhoud 260
Woonoppervlakte 84 m²
Perceeloppervlakte 88 m²
Slaapkamers 3 (2 slaapkamers)
Externe ruimte Bijkeuken
ligging Achter de Hoven (Wijk)
Aantal badkamers 1
Aantal verdiepingen 2
Isolatie dak-, wand-, glasisolatie
Verwarming CV-ketel
Tuin Voor- en achtertuin

Verkocht