Wil jij je woning verhuren of ben jij opzoek naar een huurwoning?
Check www.suzverhuur.nl

Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 28 28 76 67

Uniawei 29

9051 BB Stiens

Omschrijving

Prachtige pastoriewoning met een schitterend uitzicht op korenmolen De Hoop, typischer Fries wordt het bijna niet. De woning is gelegen in het zelfvoorzienende dorp Stiens, onder de rook van Leeuwarden en bij het binnenstappen van de woning is de liefde voor deze plek meteen voelbaar.

De woning is verzorgd, goed onderhouden en karakteristieke elementen zijn behouden. Denk aan paneeldeuren, houten balken, raamluiken, een authentieke kelder en meer. Daarnaast is er heel eigentijds gekozen voor het deels herstellen van de steens binnenmuren, wat zorgt voor extra karakter en een smaakvol geheel.

Naast dat het heerlijk vertoeven is in de verschillende ruimtes van de woning, biedt ook de tuin veel ruimte en privacy. De tuin is verzorgd aangelegd en er zijn verscheidene zitjes gerealiseerd. Door zijn formaat en ligging op het oosten is er vrijwel de gehele dag zon.

Er zullen binnenkort meer foto’s van de woning online worden geplaatst. Uiteraard is het wel mogelijk om de woning alvast te bezichtigen.

Indeling
In Stiens kom je ‘achterom’ en in dit geval via de zijingang. Bij binnenkomst kom je in een lange hal die je de mogelijkheid geeft verschillende ruimtes te betreden. Aan de linkerkant bevinden zich de trapopgang en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad en een dubbele wastafel. Verder door de hal tref je het toilet, de kelder en vervolgens aan de rechterkant van de woning de grote woonkamer. De woonkamer is voorzien van een prachtige houten vloer, houtkachel en een gezellige verhoogde zithoek welke vroeger fungeerde als de meidenkamer.

Weer terug naar de hal kom je via de tegenoverliggende deur in de ruime eetkamer met dezelfde prachtige houten vloer. Deze ruimte staat in open verbinding met de keuken welke is voorzien van een moderne gietvloer. De keuken van hoogwaardige kwaliteit bestaat uit twee delen en is voorzien van de gewenste inbouwapparatuur (Boretti 5- pits gasfornuis, Bosch vaatwasser en Bosch oven). Vanuit de keuken is via een schuifpui de royale achtertuin te betreden.

Eerste verdieping
Via de vaste trap in de hal kom je op de overloop, waarbij meteen aan de linkerkant zich de eerste slaapkamer bevindt. Daarnaast een ruimte voor de CV- ketel en berging. In het midden van de overloop bevinden zich aan beide kanten een slaapkamer. Tot slot, aan het einde van de overloop en aan de gehele voorzijde van de woning bevindt de grootste slaapkamer met aangrenzend een extra (hobby)kamer.

Tuin
De woning is gelegen op een ruim perceel, waardoor er zowel rondom als in de achtertuin veel privacy is. Er is tevens een grote garage aanwezig en een houten berging op de achtertuin.

Bijzonderheden
• Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 186 m2
• Perceeloppervlakte: 643 m2
• Ruime woonkamer, eetkamer, leefkeuken
• Vier slaapkamers
• Zeer royale tuin
• Ruime garage + extra berging
• Isolatie: glasisolatie
• CV-ketel (in eigendom): Remeha Calenta (installatie 2013)

Kenmerken

Bouwjaar 1924
Inhoud 700 m3
Woonoppervlakte 186 m²
Perceeloppervlakte 643 m²
Slaapkamers 7 (4 slaapkamers)
Externe ruimte Garage + houten berging
ligging Nabij uitvalswegen, nabij voorzieningen, nabij scholen
Aantal badkamers 1 badkamer (ligbad, douche en dubbele wastafel)
Aantal verdiepingen 2 woonlagen
Isolatie Glasisolatie
Verwarming CV-ketel (in eigendom): Remeha Calenta, 2013
Tuin Tuin rondom, verzorgd

Verkocht