Wil jij je woning verhuren of ben jij opzoek naar een huurwoning?
Check www.suzverhuur.nl

Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 28 28 76 67

Tsjaerderdyk 4

9088 CC Wirdum

Omschrijving

Even ten zuiden van Leeuwarden, in het dorp Wirdum, staat deze deels gerenoveerde vrijstaande woning. Aan de voorkant van de woning is er uitzicht op (vaar)water, wat voor een sereen gevoel zorgt. De woning beschikt over verscheidene (slaap)kamers, een badkamer op de begane grond, grote garage met twee moderne deuren en een zonnige tuin op het zuidwesten. De woning is deels gerenoveerd wat betekent dat er een mooie start is gemaakt.

De woning is geheel voorzien van vloerisolatie, grotendeels voorzien van dubbele beglazing en er is (spouw)muurisolatie aangebracht. In 2018 zijn de kozijnen en deuren van verf voorzien. De woning vraagt om een verdere modernisering en is daardoor geheel naar eigen smaak af te maken.

Indeling:
Begane grond: 
Entree, aparte toilet en trapopgang. Aan de voorzijde de woonkamer met grote ramen. Richting de achterzijde de badkamer en een (slaap)kamer. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Ook aan de achterzijde de keuken en bijkeuken(s). De bijkeuken geeft toegang tot de achtertuin. Richting de ruime garage is nog een extra (slaap)kamer en een moderne hal met veel lichtinval. Er is een ruime garage aanwezig welke is voorzien een trapopgang naar boven en twee moderne garagedeuren.

1e Verdieping:
Zowel de entree van de woning als de garage geven direct toegang tot de bovenetage. Via de trapopgang bij de entree komt men op de overloop. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de eerste slaapkamer. Richting de achterzijde is de tweede (slaap)kamer welke toegang geeft tot een overloop. Daarna zijn er nog drie (slaap)kamers aanwezig. De achterste (slaap)kamer is voorzien van een trap, welke uitmondt in de garage.

Tuin:
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de tuin waar zomers, vanwege de ligging op het zuidwesten, de gehele dag genoten kan worden van de zon. De tuin is te bereiken middels een (slaap)kamer en de bijkeuken. De tuin aan de voorzijde geeft tevens de mogelijkheid om te genieten van de zon, met uitzicht op het vaarwater.

Garage & berging:
Er is een ruime garage aanwezig. De garage is voorzien van twee moderne garagedeuren. Tevens is de bovenverdieping eventueel als bergruimte te gebruiken.

Algemeen:

–  Gebruiksoppervlakte wonen: 213 m2
– Overige inpandige ruimte: 52 m2
– Inhoud: 975 m3
– Perceeloppervlakte: 495 m2
– Woning met 7 (slaap)kamers of naar wens anders in te delen
– Zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten (ca. 60 m2)
– Isolatie: vloerisolatie, grotendeels dubbele beglazing en (spouw)muurisolatie.
– CV-ketel: Remeha (bouwjaar: 2009), in eigendom

Kenmerken

Energielabel
Bouwjaar 1930
Inhoud 975 m3
Woonoppervlakte 213 m²
Perceeloppervlakte 495 m²
Slaapkamers 9 (7 (slaap)kamers)
Externe ruimte
ligging Rustig gelegen, woonwijk
Aantal badkamers 1 (Douche en wastafel)
Aantal verdiepingen 2 woonlagen
Isolatie vloerisolatie, (spouw)muurisolatie en grotendeels glasisolatie
Verwarming C.V. Combi-ketel, Remeha (bouwjaar 2009, in eigendom)
Tuin Achtertuin op het zuidwesten, ca. 60 m2

Verkocht