Wil jij je woning verhuren of ben jij opzoek naar een huurwoning?
Check www.suzverhuur.nl

Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 28 28 76 67

Tilledyk 55

9047 KH Minnertsga

Omschrijving

Een woning met veel karakter, een werkplaats voor de hobbyist, een prachtige tuin én in een gezellig dorp gelegen. Dit is een beknopte samenvatting van dit perfect plekje, zoals verkoper ons heeft omschreven. Het geheel is gebouwd in 1974, maar met aandacht voor het terugbrengen van een karakteristieke bouwstijl en elementen, zoals het glas-in-lood, een balkenplafond en idyllische raampjes boven het aanrecht. Met een slaapkamer en de badkamer op de begane grond is de woning eventueel levensloop bestendig.

De woning is tijdens zijn bouw voorzien van dakisolatie, er is grotendeels glasisolatie, in 2016 zijn de gevels rondom opnieuw gevoegd en nog onlangs is het elektra vernieuwd. Tot slot worden er in het nieuwe jaar nieuwe raamkozijnen met HR++ beglazing geplaatst op de bovenverdieping. Desalniettemin, een verdere modernisering is mogelijk wel gewenst.

Een bushalte voor het huis? Nee hoor, die staat er voor de sier en die zal verkoper meenemen bij verkoop.

Met een perceel van maar liefst 1.030 m2 is er een prachtige tuin aanwezig, met veel privacy en rust, en aangelegd met een tuinkas, terrassen, borders en een vijver. Aan de voorzijde is er een ruime oprit, carport en toegang tot de ruime werkplaats. Deze vrijstaande stenen werkplaats is ca. 84 m2, voorzien van krachtstroom en betonnen vloer

Minnertsga biedt diverse voorzieningen op het gebied van sport en recreatie, het kent een actief verenigingsleven, 2 lagere scholen en voorzieningen zoals een supermarkt en een bakker.

Indeling:

Begane grond: we gaan via de zijkant naar binnen en komen in de bijkeuken. Hier staat de witgoedopstelling. Vanuit hier is toegang tot de badkamer, het toilet en de keuken. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning, waar tevens een aangebouwde serre is geplaatst. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich aan de ene kant de woonkamer met trapopgang en openslaande deuren naar de zij tuin en aan de andere kant de slaapkamer. Vanuit de slaapkamer is de badkamer bereikbaar. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. In het midden van de woning bevindt ze de hoofdentree.

1e verdieping: overloop, aan weerzijden een ruime slaapkamer en aan de voorzijde van de woning een derde (slaap)kamer / werkkamer. Eén van de slaapkamers beschikt over een ruime inbouwkast.

Tuin: De diepe tuin is gelegen op oosten en er is een achterom aanwezig.

Algemeen:

  • – Gebruiksoppervlakte wonen: 139 m2
  • – Externe bergruimte: 109 m2
  • – Inhoud: 518 m3
  • – Perceeloppervlakte: 1.030 m2
  • – Woning met 4 (slaap)kamers
  • – Woning met achtertuin op het oosten, met achterom
  • – Isolatie: dakisolatie en grotendeels glasisolatie of voorzetramen
  • – Verwarming: heteluchtverwarming uit 1974 (Brink)

Kenmerken

Energielabel
Bouwjaar 1975
Inhoud 518 m3
Woonoppervlakte 139 m²
Perceeloppervlakte 1.030 m²
Slaapkamers 6 (4 slaapkamers)
Externe ruimte Berging (109m2)
ligging In een dorp
Aantal badkamers 1 (Douche en wastafel)
Aantal verdiepingen 2 woonlagen
Isolatie tijdens bouw voorzien van dakisolatie en grotendeels glasisolatie en/of voorzetramen
Verwarming Heteluchtverwarming uit 1974 (Brink)
Tuin Achtertuin met achterom, op het oosten, ca. 500 m2

Verkocht