Wil jij je woning verhuren of ben jij opzoek naar een huurwoning?
Check www.suzverhuur.nl

Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 28 28 76 67

Sparstrjitte 4

8495 JV Aldeboarn

Omschrijving

TE KOOP – Ruime TUSSENWONING gelegen in het mooie en waterrijke Aldeboarn. Het betreft een lichte doorzonwoning door de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde van de woning. Dit biedt ook gelijk kansen om relatief gemakkelijk aan de achterzijde, richting de zonnige achtertuin, een pui te plaatsen. De gehele benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming en plavuizen. Daarnaast beschikt de woning over een ruime keuken. Boven bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer inclusief ligbad. Voor extra bergruimte is er plaats op de vliering en in de stenen berging in de tuin. De achtertuin is bereikbaar via een achterom.

INDELING
Begane grond:
Entree, meterkast, toilet, woon- en eetkamer, keuken. De keuken is voorzien van een oven, vaatwasser, koelkast en een 5-pits gasfornuis.
1e verdieping: overloop, twee slaapkamers achterzijde, één slaapkamer voorzijde, badkamer
2e verdieping: via vlizotrap bereikbare vliering

Tuin:
Voortuin op het oosten en op het westen de via een achterom bereikbare achtertuin.

Algemeen:
– Woonoppervlakte circa 79 m2
– Doorzonwoon- en eetkamer
– 1e verdieping drie slaapkamers en badkamer
– 2e verdieping vliering
– Voorzien van gedeeltelijke glasisolatie, dakisolatie
– Centrale verwarming met HR-ketel (AWB ThermoElegance 4, 2009) – eigendom
– Vloerverwarming
– Zonnige achtertuin met achterom

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN – norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de VastgoedPro voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Aan deze presentatie en de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. SUZ Makelaars staat niet in voor de juistheid en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Kenmerken

Energielabel
Bouwjaar 1960
Inhoud 280 m3
Woonoppervlakte 79 m²
Perceeloppervlakte 148 m²
Slaapkamers 4
Externe ruimte Stenen berging + vliering
ligging In woonwijk, rand van dorpskern
Aantal badkamers 1
Aantal verdiepingen 2
Isolatie Deels glasisolatie, dakisolatie
Verwarming CV-ketel
Tuin Achtertuin op het westen

Verkocht