Wil jij je woning verhuren of ben jij opzoek naar een huurwoning?
Check www.suzverhuur.nl

Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 28 28 76 67

Peperstraat

8911 JA Leeuwarden

Omschrijving

TE HUUR – Prachtige ruime studio midden in de binnenstad van Leeuwarden! In het monumentale pand aan de Peperstraat is per 1 augustus 2018 deze studio opnieuw beschikbaar. Het betreft een perfect gerenoveerde woonruimte met veel lichtinval aan zowel de voor- als achterzijde van de woning.

De keuken mét eiland aan de voorzijde geeft de woning allure en biedt veel ruimte. Aan de bar van het eiland kan bijvoorbeeld lekker geborreld worden met vrienden of familie. Door de grote raampartij aan de voorzijde, uitkijkend op de Peperstraat, is de woning licht en er zijn voldoende mogelijkheden om de ruimte handig in te richten. Aan de achterzijde is door een subtiele afscheiding voor de slaapruimte gezorgd voor een mooie afscherming van het woongedeelte.

De studio beschikt daarnaast over een ruime badkamer ingericht met hangend toilet, douche, moderne wastafel en een wasmachine en droger.

Het gehele pand is recentelijk gerenoveerd en ziet er dan ook tot in de puntjes verzorgd uit. Deze studio is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld expats of een alleenstaande of startend stelletje.

Algemeen
– Inclusief koelkast, combi oven, gasfornuis, vaatwasser, was- en droogmachine
– Intercom met camera, gordijnrails
– Studio is volledig gerenoveerd en gemoderniseerde
– ruime badkamer + ruime keuken
– in binnenstad van Leeuwarden

Financieel:
– huurprijs: 795,- exclusief gas/water/licht
– borg: anderhalf keer de maandhuur
– Beschikbaar per 1 augustus 2018
– Dit appartement wordt exclusief gas, water, elektriciteit verhuurd. Woning is goed geïsoleerd en hierdoor zeer energie zuinig.
– huurder dient identiteitsgegevens te overleggen
– huurder dient inkomensgegevens te overleggen
– duur van de huurperiode: 1 jaar

De informatie mbt verhuur is met zorgvuldigheid samengesteld, echter wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woonoppervlakte is gebaseerd op een eenduidige meetinstructie, echter worden verschillen in meetuitkomsten niet volledig uitgesloten, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Huurder heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verhuurder. Van toepassing zijn de VastgoedPro voorwaarden.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Bouwjaar 1935
Inhoud
Woonoppervlakte +/- 50m2 m²
Perceeloppervlakte
Slaapkamers 1
Externe ruimte berging
ligging stadscentrum
Aantal badkamers 1
Aantal verdiepingen 1 (gelegen op 2e verdieping)
Isolatie muur-, vloer- en dakisolatie
Verwarming cv-ketel
Tuin

Verhuurd