Wil jij je woning verhuren of ben jij opzoek naar een huurwoning?
Check www.suzverhuur.nl

Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 28 28 76 67

Menistefjouwere 1

8834 XN Baard

Omschrijving

Midden in het prachtige landschap van Friesland en doorkruist door de Boalserter Feart (vaarwater) ligt het pittoreske dorp Baard. Wij hebben dit dorp ondertussen omarmd. Met een actief verenigingsleven, het drukbezochte borrel- en eetcafé en de vele bootjes die hier voorbij komen is het hier iedere dag thuis genieten van een vakantiegevoel.

De woning aan de Menistefjouwere 1 is prachtig gelegen in het dorp. Aan de voorzijde vrij uitzicht over de landerijen en aan de achterzijde gelegen aan vaarwater met uitzicht op een mooie woonboerderij en de oude Meniste Kerk van het dorp.

De vele ruimtes van de woning maken het mogelijk om hier verscheidene doeleinden aan te geven; bijvoorbeeld, kantoor/praktijk aan huis, een groot gezin of dubbele bewoning. De woning biedt maar liefst 6 slaapkamers op de 1e verdieping en de 2e verdieping is voorzien van nog eens 2 (slaap)kamers. De begane grond heeft een heerlijke leefruimte met open keuken en aan de achterzijde schuif-kanteldeuren naar de zonnige tuin.

De woning is erg solide gebouwd (2009) en voorzien van volledige isolatie (label A). De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas en de begane grond van vloerverwarming. Uniek aan deze woning: de woning wordt verwarmd middels aardwarmte. De aanwezig warmtepomp en de 23 zonnepanelen maken de woning dan ook nagenoeg energieneutraal.

Indeling:

Begane grond: entree, trapopgang, gastentoilet met urinoir, bijkeuken en een
toegangsdeur tot de inpandige garage. Aan de de voorzijde van de woning de open keuken met eethoek. Richting de achterzijde een mooie erker voor extra veel lichtinval en de zithoek met schuifdeuren (en kantelfunctie) naar de tuin. In de bijkeuken is plaats gemaakt voor de warmtepomp en de witgoedopstelling. Tevens vanuit de bijkeuken en garage is de achtertuin direct bereikbaar.

1e verdieping: boven de garage zijn de twee grootste slaapkamers gesitueerd. Vervolgens zijn er aan de voorzijde van de woning twee slaapkamers en aan de achterzijde van de woning twee slaapkamers. Centraal op de eerste verdieping is de badkamer gelegen. Deze is voorzien van een ligbad met jets en bubbels, douche, tweede toilet, urinoir en een dubbele wastafel (hier worden nog nieuwe spiegels geplaatst).

2e verdieping: met vaste trap bereikbare 2e verdieping. Hier is plaats gemaakt voor twee extra (slaap)kamers. De ruime overloop biedt extra bergruimte.

Garage: de ruime inpandige en dubbele garage biedt plaats voor meerdere auto’s en bergruimte. Daarnaast is op de tuin nog een extra tuinhuis aanwezig voor bijvoorbeeld de tuinspullen.

Tuin: rondom de woning is de tuin geleden met aan de achterzijde de Baarder Sleat welke uitmondt op de Boalserter Feart. Vanaf de woning, via de Boalserter Feart is het dus prachtig varen richting de Friese meren.

Algemeen:
• Gebruiksoppervlakte wonen: 241 m2
• Overige inpandige ruimte: 50 m2
• Gebouw gebonden buitenruimte: 3 m2
• Externe bergruimte: 8 m2
• Inhoud: 1.067 m3
• Perceeloppervlakte: 710 m2
• Woning met 8 (slaap)kamers
• Isolatie: volledig geïsoleerd
• Verwarming: warmtepomp op aardwarmte
• 23 zonnepanelen

Kenmerken

Bouwjaar 2009
Inhoud 1.067 m3
Woonoppervlakte 241 m²
Perceeloppervlakte 710 m²
Slaapkamers 9 (8 slaapkamers)
Externe ruimte Garage van ca. 51 m2
ligging rustige ligging, aan (vaar)water
Aantal badkamers 1 (douche, ligbad, toilet, urinoir, dubbele wastafel)
Aantal verdiepingen 3 woonlagen
Isolatie Volledig geïsoleerd
Verwarming Warmtepomp op aardwarmte & 23 zonnepanelen
Tuin Rondom

Verkocht