Wil jij je woning verhuren of ben jij opzoek naar een huurwoning?
Check www.suzverhuur.nl

Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 28 28 76 67

Margrietstraat 12

8931 DX Leeuwarden

Omschrijving

Dit is écht een bijzonder mooie en ruime woning! Wij begrijpen goed dat een modernisering gewenst is en zullen proberen dit een voorstelling te geven: stel je eens voor, strak gestucte wanden, een mooie pvc visgraat vloer en een open keuken met grote pui naar de achtertuin. Daarnaast is er een studeer- of werkkamer op de begane grond en vier slaapkamers op de eerste verdieping. De douche op de eerste verdieping is goed uit te breiden door één van de slaapkamers erbij te betrekken. Om een verdere indruk te geven van de mogelijkheden zijn er een aantal foto impressie voorbeelden toegevoegd aan de foto rapportage.

De absolute verrassing is het souterrain, met een hoogte van maar liefst 2,19m. Een enorme ruimte die voor verschillende doeleinden te gebruiken is. Denk aan een hobbyruimte, massagesalon of kantoor aan huis. Met een aantal aanpassingen is er zelfs een slaapkamer te realiseren. Deze ruime hoekwoning in de wijk Nijlân beschikt over een solide casco en is hierdoor gemakkelijk te moderniseren. De woning is keurig onderhouden en voorzien van glasisolatie.

Tot slot, er is een fijne tuin aanwezig aan zowel de achterzijde als de zijkant van de woning. Gezien de ligging heeft de tuin de voordelen van het zuiden én het westen. Tevens is er een achterom aanwezig.

Nijlân staat bekend als een ruim opgezette wijk met veel groen en beschikt over de wenselijke voorzieningen zoals verscheidene supermarkten, scholen, eigen wijkcentrum, snackbar, speelgelegenheden en meer. Wil je graag even winkelen in het centrum van Leeuwarden? Op de fiets is de binnenstad binnen enkele minuten bereikbaar. Zin in een wandeling? Langs het van Harinxmakanaal is dit een fijne route. Verder is de wijk gelegen in het zuiden van Leeuwarden, waardoor de uitvalswegen richting Heerenveen, Drachten, Harlingen, Bolsward of Sneek binnen handbereik zijn.

Indeling:

Begane grond: entree, hal, links bevindt zich de studeer- of werkkamer. Verder in de hal de meterkast, de trapopgang, het toilet en vervolgens de toegang tot de keuken. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning met een toegangsdeur naar de tuin. Aan de voorzijde van de woning de woonkamer. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. De bijkeuken betreft een grote ruimte met toegang tot het souterrain en er is een toegangsdeur naar de tuin. Het betrekken van de bijkeuken bij de keuken geeft een mooie mogelijkheid om het woongenot te vergroten.

Souterrain: te bereiken middels de bijkeuken. Het souterrain bevindt zich onder de gehele oppervlakte van de woning. In deze ruimte zijn vier vertrekken gerealiseerd.

1e verdieping: aan de voorzijde bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer met douche en wastafel. Aan de achterzijde zijn nog de derde en vierde slaapkamer gelegen. Twee slaapkamers zijn voorzien van twee grote ‘inloop’ kasten. Tevens zijn er op de overloop twee ruime inbouwkasten aanwezig.

Tuin: de achtertuin is gelegen op het zuidwesten en is te bereiken via de keuken, bijkeuken en achterom.

Algemeen:

  • – Gebruiksoppervlakte wonen: 173 m2
  • – Gebouw gebonden buitenruimte: 1 m2
  • – Inhoud: 546 m3
  • – Perceeloppervlakte: 210 m2
  • – Woning met 5 (slaap)kamers + souterrain met mogelijkheden!
  • – Woning met achter- en zijtuin op het zuidwesten, van ca. 100 m2
  • – Isolatie: glasisolatie
  • – Centrale verwarming: C.V. Ketel Remeha, bouwjaar 2014, in eigendom.

Kenmerken

Bouwjaar 1963
Inhoud 546 m3
Woonoppervlakte 173 m²
Perceeloppervlakte 210 m²
Slaapkamers 5 (4 slaapkamers)
Externe ruimte
ligging rustige ligging, in woonwijk
Aantal badkamers 1 (Douche en wastafel)
Aantal verdiepingen 2 woonlagen + souterrain
Isolatie Glasisolatie
Verwarming C.V. Combi-ketel, Remeha (bouwjaar 2014, in eigendom)
Tuin Achter- en zijtuin met achterom, op het zuidenwesten, ca. 100 m2

Verkocht