Wil jij je woning verhuren of ben jij opzoek naar een huurwoning?
Check www.suzverhuur.nl

Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 28 28 76 67

Inialoane 70

9263 RE Garyp

Omschrijving

Wat een heerlijke plek! De ruimte rondom de woning, de grote uitbouw met enorm veel licht aan de achterzijde én een garage vinken heel wat wensen af. Met lichte weemoed gaan de huidige bewoners dan ook afscheid nemen. In de afgelopen twee jaar is er een moderne uitstraling gecreëerd door het plaatsen van een nieuwe badkamer en keuken. Daarnaast zijn er ook nog een aantal karakteristieke elementen aanwezig zoals glas-in-lood ramen. De vier slaapkamers op de bovenverdieping geven daarnaast voldoende mogelijkheden.

De tuin is toch wel de absolute plus. Er is ruimte voor een groentetuin, voldoende speelruimte voor kinderen, zonnige zitplekjes en een extra schuur voor hobby activiteiten. Daarnaast is er nagenoeg geen inkijk waardoor er zowel in de tuin als in de woning veel privacy is.

De woning is goed onderhouden en in de afgelopen twee jaar zijn er verscheidene zaken vernieuwd zoals een nieuwe vloer, nieuwe groepenkast en er zijn 12 zonnepanelen geplaatst. Tevens is in het afgelopen jaar de woning geschilderd. De woning is voorzien van dakisolatie en glasisolatie.

Garijp is een gezellig en actief dorp en is centraal gelegen in Friesland. Leeuwarden en Drachten zijn slechts 15 minuten rijden en verdere uitvalswegen zijn snel te benaderen. Even verderop in de straat is een fijne slager aanwezig, ook de supermarkt is op loop- of fietsafstand, er is een basisschool, kinderopvang en er zijn verscheidene verenigingen aanwezig. De levendigheid van dorp is dan ook wat de huidige bewoners het meest gaan missen.

Indeling:

Begane grond: entree, meterkast, toilet, berging kast (voorheen de doucheruimte), trapopgang, toegang tot de kelder en de badkamer. De ruime badkamer is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en vloerverwarming. Vervolgens is aan de voorzijde van de woning een gezellige zithoek aanwezig met mogelijkheid tot het gebruiken van een houtkachel. Richting de achterzijde de ruime en lichte eetkamer met open keuken en openslaande deuren naar de tuin. De keuken is voorzien van een eiland en de gewenste inbouwapparatuur zoals, een vaatwasser, Quooker, grote koelkast, grote vrieskast en een stoomoven.

Vervolgens is vanuit de keuken de bijkeuken bereikbaar met een toegangsdeur naar de garage en de achtertuin.

1e verdieping: op de bovenverdieping zijn vier slaapkamers aanwezig. De twee grootste slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten, net als op de overloop. Daarnaast is met een vlizotrap een vliering bereikbaar.

Tuin: de tuin van de woning bevindt zich met name aan de zijkant en aan de achterzijde van de woning. De ligging hiervan is op het zuidwesten.

Algemeen:

  • – Gebruiksoppervlakte wonen: 131 m2
  • – Gebouw gebonden buitenruimte: 9 m2
  • – Overige inpandige ruimte: 35 m2
  • – Inhoud: 606 m3
  • – Perceeloppervlakte: 930 m2
  • – Woning met 4 (slaap)kamers
  • – Woning met rondom tuin
  • – Voorzien van een eigen oprit en garage
  • – Isolatie: dakisolatie en glasisolatie
  • – Centrale verwarming: Nefit, bouwjaar 2010, in eigendom

Kenmerken

Bouwjaar 1957
Inhoud 606 m3
Woonoppervlakte 131 m²
Perceeloppervlakte 930 m²
Slaapkamers 6 (4 slaapkamers)
Externe ruimte Garage en schuur
ligging Aan rustige weg, nabij voorzieningen, nabij uitvalswegen, in een dorp
Aantal badkamers 1 badkamer (douche en wastafel)
Aantal verdiepingen 2 woonlagen + vliering
Isolatie Glasisolatie en dakisolatie
Verwarming Nefit, bouwjaar 2010, in eigendom
Tuin Hoofdzakelijk aan de zijkant en achterkant, gelegen op het zuidwesten

Verkocht