Wil jij je woning verhuren of ben jij opzoek naar een huurwoning?
Check www.suzverhuur.nl

Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 28 28 76 67

Holdingawei 59

9053 LV Feinsum

Omschrijving

Midden in Feinsum, omgeven door groen en gelegen aan een rustige weg staat deze karakteristieke woonboerderij uit 1880. In de heerlijke tuin rondom de woning is het genieten van alle rust van het Friese landschap, máár met Leeuwarden op steenworp afstand. De voorzijde van de woonboerderij wordt gebruikt als woning, de achterzijde betreft een grote schuur waarbij de oude melkstallen nog intact zijn.

De woonboerderij biedt vele mogelijkheden. Denk aan een Bed & Breakfast, een woon- werken combinatie, zorgboerderij, caravanopslag en ga zo maar door. De huidige eigenaresse heeft jarenlang een goedlopende B&B gerund. De huidige indeling, inclusief twee goede badkamers, biedt hiervoor goede mogelijkheden. De shutters voor de ramen, de hoge balkenplafonds en paneeldeuren zorgen voor een behaaglijke sfeer.

De woning is voorzien van vloer-, glas,- en dakisolatie en beide badkamers beschikken over vloerverwarming.

Het pittoreske dorpje Feinsum ligt op ca. 15 min rijden ten noorden van de binnenstad van Leeuwarden, tussen Stiens en Hijum. Midden door Feinsum loopt de Finkumervaart, waar zomers vaak in wordt gezwommen. De Finkumervaart mondt uit in de Dokkumer Ee.

Indeling:
Begane grond:
Entree, lange hal met deuren aan weerszijden, de woonkamer aan de linkerzijde en aan de rechterzijde de slaapkamer met aansluitend een (tweede) keukenblok en badkamer. Deze badkamer is voorzien van een douche, ligbad, toilet, bidet en twee wastafels.

De woonkamer aan de rechterzijde is voorzien van een gaskachel/houtkachel. Aansluitend aan deze woonkamer bevindt zich richting de achterzijde van de woonboerderij de woonkeuken met voorraadkast, een deur naar de zij-tuin en een deur naar het achterhuis. Het achterhuis betreft een zeer royale schuur met een inpandige stalruimte. In het achterhuis is een wasruimte en doucheruimte aanwezig.

1e verdieping:
Via een vaste trap is de 1e verdieping bereikbaar, welke uitmondt in de eerste en zeer royale slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Via de overloop is een tweede slaapkamer/werkkamer bereikbaar. Tevens bevindt zich hier de tweede badkamer. Ook deze badkamer beschikt over een douche, ligbad, een toilet en wastafel.

Tuin: De woning is omringd door een prachtige tuin met veel bomen, bloemen, vogels en insecten. De tuin is zeer privé gelegen en biedt veel rust. Via weerszijden van de woning is de tuin en de achterzijde van de woonboerderij met de auto bereikbaar.

Algemeen:

  • Gebruiksoppervlakte wonen: 189 m2
  • Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte: 456 m2
  • Inhoud: 2.923 m3
  • Perceeloppervlakte: 2.135 m2
  • Woning met 3 (slaap)kamers, maar met vele mogelijkheden tot verdere uitbreiding
  • Woning omringd door een prachtige tuin
  • Isolatie: vloer-, glas-, en dakisolatie
  • CV-ketel: Daalderop, in eigendom, bouwjaar 2008

Kenmerken

Bouwjaar 1880
Inhoud 2.923
Woonoppervlakte 189 m²
Perceeloppervlakte 2.135 m²
Slaapkamers 4 (3 slaapkamers)
Externe ruimte Grote schuur
ligging Landelijk, rustig, onder de rook van Leeuwarden
Aantal badkamers 2 badkamers
Aantal verdiepingen 2 woonlagen
Isolatie Glas-, dak- en vloerisolatie
Verwarming CV ketel - Daalderop, in eigendom, bouwjaar 2008
Tuin Rondom

Verkocht