Wil jij je woning verhuren of ben jij opzoek naar een huurwoning?
Check www.suzverhuur.nl

Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 28 28 76 67

De la Reystraat 22

8917 CD Leeuwarden

Omschrijving

Zie jij jezelf hier al helemaal wonen? Voor het aanvragen van een bezichtiging willen wij jou vragen via onze website (of mail) een bezichtigingsaanvraag te doen. Wij zullen vervolgens met jou contact opnemen voor het inplannen van een bezichtiging.

Ben jij opzoek naar een woning met en-suitedeuren? Is een geleefde houten vloer júist perfect en een houtkachel altijd al een droom? Deze woning in de gezellige De la Reystraat heeft een fijne ligging en is toe aan haar nieuwe bewoners. Een modernisering is gewenst en de verrassend ruime kamers en het karakter van de woning geven daar veel mogelijkheden toe. Zo is er een mooie combinatie tussen karakteristieke elementen en een duurzame en moderne uitstraling te realiseren. En volgens de verkoper de absolute plus? ”Het is hier heerlijk rustig wonen, de woning is licht door de fijne zoninval en er is geen inkijk aan de voor- en achterzijde”.

De woning is op de bovenverdieping voorzien van twee slaapkamers, een derde kamer en er is een mogelijkheid tot het realiseren van een vierde kamer. Op de begane grond is er een voor- en achterkamer, subtiel afgesloten door de geliefde en-suite deuren. Tevens bevindt de badkamer zich op de begane grond van de woning. Tot slot, een gezellige patio aan de achterzijde van de woning.

De woning wordt verwarmd middels een gaskachel en een houtkachel. Er zijn aan de achterzijde kunststof kozijnen geplaatst en de woning is deels voorzien van dubbele beglazing.

De woning is gelegen in de gezellige Transvaalwijk, kort achter de Noorder stadsgracht. Dat betekent heerlijke wandelingen langs de Prinsentuin of direct het bruisende centrum in. Tevens zijn uitvalswegen snel bereikbaar, net als scholen, supermarkten en overige voorzieningen.

Indeling:

Begane grond: entree, hal, meterkast, trapopgang. Aan de voorzijde van de woning de woonkamer met houtkachel, richting de achterzijde de eetkamer met open keuken. De twee ruimtes zijn afgescheiden door en-suitedeuren. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar met aansluitend de badkamer. De badkamer bestaat uit een douche, toilet en wastafel. Vanuit de bijkeuken is de tuin bereikbaar.

1e verdieping: ruime overloop welke extra is verlicht door een dakkoepel. Aan de voorzijde van de woning de eerste slaapkamer en een tweede (slaap)kamer. Aan de achterzijde de grootste slaapkamer met mogelijkheden tot het realiseren van een vierde slaapkamer. Vanuit deze kamer is het droogplat bereikbaar middels openslaande deuren.

Tuin: de patio van de woning bevindt zich aan de achterzijde en is te bereiken via de bijkeuken. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten.

Algemeen:

• – Woning is niet geschikt voor beleggers
• – Gebruiksoppervlakte wonen: 97 m2
• – Inhoud: 348 m3
• – Perceeloppervlakte: 88 m2
• – Woning met 2 slaapkamers + een 3e kamer
• – Woning met patio op het zuidwesten
• – Isolatie: gedeeltelijke glasisolatie (grote ramen beneden en boven)
• – Verwarming middels gaskachel en houtkachel
• – Warmwater middels geiser

Kenmerken

Bouwjaar 1920
Inhoud 348 m3
Woonoppervlakte 97 m²
Perceeloppervlakte 88 m²
Slaapkamers 4 (3 (slaap)kamers)
Externe ruimte
ligging
Aantal badkamers 1 (Douche, toilet en wastafel)
Aantal verdiepingen 2 woonlagen
Isolatie gedeeltelijke dubbele beglazing
Verwarming Gaskachel, houtkachel
Tuin Patio, gelegen op het zuidwesten ca. 14m2

Verkocht