Wil jij je woning verhuren of ben jij opzoek naar een huurwoning?
Check www.suzverhuur.nl

Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 28 28 76 67

De Gronzen 10

8939 AS Leeuwarden

Omschrijving

Gelegen in het meest gunstige gedeelte van Zuiderburen en met het van Harinxmakanaal om de hoek is dit een prettige tussenwoning. De huidige bewoners, en tevens enige bewoners van deze woning, hebben er erg goed op gepast. De woning is goed onderhouden en verzorgd. De absolute pluspunten zijn toch wel de fijne grote ramen en openslaande deuren aan de achterzijde. Hierdoor is er een lichte woon- en eetkamer aanwezig. Daarnaast is er veel ruimte op de bovenverdiepingen en de bonus, dat is de extra diepe en zonnige achtertuin op het westen met achterom.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer aanwezig. De huidige zolder met hoge nok is nog vrij in te delen. Door de reeds geplaatste dakramen aan beide zijden is er gemakkelijk een vierde en zelfs vijfde slaapkamer te realiseren.

De woning dateert van 2006 en is tijdens de bouw voorzien van volledige isolatie wat resulteert in energielabel A.

De ligging is, zoals verkopers zelf aangeven, perfect! Het is rustig gelegen, kindvriendelijk en er is een goede ontsluiting naar diverse richtingen. De binnenstad van Leeuwarden is slechts een kwartier fietsen!

Indeling:

Begane grond: ruime entree, meterkast, voorraadkast, trapopgang, toilet en de toegangsdeur naar de woon- en eetkamer. Aan de voorzijde van de woning de halfopen keuken. De keuken is netjes en voorzien van de gewenste inbouwapparatuur. Richting de achterzijde de tuingerichte woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. Door de grote ramen aan de achterzijde is de woning mooi licht.

1e verdieping: overloop met aan de voorzijde de eerste slaapkamer en de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad met douchefunctie, tweede toilet en wastafel. Aan de achterzijde van de woning de tweede slaapkamer (de ‘master bedroom’) en de derde slaapkamer.

2e verdieping: de met vaste trap bereikbare tweede verdieping betreft op dit moment een zeer grote zolderruimte. Hier is plaats gemaakt voor de witgoedopstelling en zijn er mogelijkheden voor het realiseren van extra slaapkamers. Daarnaast zijn er knieschotten aanwezig voor extra bergruimte.

Tuin: de tuin is gelegen op het westen en is de gehele dag zonnig. Daarnaast is er een ruime berging aanwezig en is er een achterom.

Parkeren: aan de voorzijde van de woning is parkeren op het eigen erf mogelijk. Daarnaast zijn er voldoende openbare plaatsen beschikbaar in de straat.

Duurzaamheid:

  • Isolatie: volledig geïsoleerd tijdens de bouw, voorzien van energielabel A
  • Verwarming: CV-ketel, AWB, 2006, in eigendom
  • Ventilatie: Warmte terugwin systeem, Brink, 2018, in eigendom

Ter info: levering kan medio mei 2021 plaatsvinden.

Kenmerken

Bouwjaar 2006
Inhoud 456 m3
Woonoppervlakte 140 m²
Perceeloppervlakte 191 m²
Slaapkamers 5 (3 slaapkamers)
Externe ruimte Tuinhuis (11 m2)
ligging Aan rustige weg, in woonwijk, dichtbij een snelweg
Aantal badkamers 1 (ligbad met douchefunctie, toilet, wastafel)
Aantal verdiepingen 3 woonlagen
Isolatie Volledig geïsoleerd
Verwarming C.V. Combi-ketel, AWB (bouwjaar 2006, in eigendom) & Warmte terugwin systeem, Brink (bouwjaar 2018, in eigendom)
Tuin Achtertuin met achterom, op het westen, ca. 91 m2

Verkocht