Wil jij je woning verhuren of ben jij opzoek naar een huurwoning?
Check www.suzverhuur.nl

Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 28 28 76 67

Carel Fabritiusstraat 12

8932 HP Leeuwarden

Omschrijving

OPEN HUIS: maandag 27 augustus tussen 19:00 – 20:00 uur en woensdag 29 augustus 16:30 uur – 17:30 uur. Dit zijn tevens de eerste mogelijkheden tot bezichtigen, u kunt zonder afspraak komen kijken.

TWEE-ONDER-ÉÉN KAP woning rustig gelegen in de levendige wijk Huizum, om de hoek bij het winkelgebied de Schrans en nabij het stadscentrum van Leeuwarden. Het gaat om een verrassend ruime woning, met o.a. een woonkamer en suite inclusief glas-in-lood schuifdeuren, drie slaapkamers en badkamer (van 2013) op de eerste verdieping en een gezellige achtertuin met achterom.
De woning is goed onderhouden en gedeeltelijk geïsoleerd; beschikt in zijn geheel over dubbele beglazing, gedeeltelijke dakisolatie en de kruipruimte is voorzien van schelpen. De voorzijde van de woning (zuidkant) beschikt over kunststof kozijnen op de beneden verdieping.

INDELING
Begane grond:
Entree, meterkast, woonkamer en-suite, gesloten keuken, bijkeuken, toilet. De keuken is voorzien van een vaatwasser en een 4-pits gasfornuis met oven.
1e verdieping: ruime overloop, twee slaapkamers aan de voorzijde, slaapkamer achterzijde, badkamer met zwevend toilet, ligbad, douche. Op de overloop bevinden zich ruime inbouwkasten.

Tuin:
Goed onderhouden voor- en achtertuin. Voortuin op het zuiden en een diepe achtertuin (+/- 38m2) op het noorden met berging.

Algemeen:
– Woonoppervlakte circa 103 m2
– Woonkamer en suite
– 1e verdieping drie slaapkamers + badkamer
– Hoofdtuin: achtertuin met extra berging
– Voorzien van (gedeeltelijke) glas-, dak-, vloerisolatie
– Centrale verwarming met HR-ketel (Nefit, 2004) – eigendom

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN – norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de Vastgoed Pro voorwaarden.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Aan deze presentatie en de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. SUZ Makelaars staat niet in voor de juistheid en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Kenmerken

Bouwjaar 1920
Inhoud 420 m3
Woonoppervlakte 103 m²
Perceeloppervlakte 148 m²
Slaapkamers 4 (3 slaapkamers)
Externe ruimte Berging achtertuin (7m2)
ligging Huizum, nabij winkelcentrum
Aantal badkamers 1 (2 toiletten)
Aantal verdiepingen 2
Isolatie Glas- vloer- en dakisolatie
Verwarming HR-ketel Nefit Smartline HRC, 2004 (eigendom)
Tuin Achtertuin (38m2)

Verkocht