Wil jij je woning verhuren of ben jij opzoek naar een huurwoning?
Check www.suzverhuur.nl

Langskomen

Voorstreek 34 , Leeuwarden

Bellen

058 20 38 134

Appen

06 28 28 76 67

Bataviaplein 3

8921 JV Leeuwarden

Omschrijving

VERKOCHT onder voorbehoud – Ruime TUSSENWONING met vrij uitzicht aan de voorzijde. De woning in een kindvriendelijke buurt is goed onderhouden en daarnaast in z’n geheel voorzien van glasisolatie. De doorzon woonkamer oogt mooi hoog door de in zicht gebleven balken en de dubbele tuindeuren geven toegang tot de zonnige achtertuin. Met 3 slaapkamers en een (eventuele) vierde slaapkamer op zolder betreft het een ruime woning. Op de tuin bevindt zich tevens een extra stenen berging. De voorzijde van de woning (boven) is kort geleden nog voorzien van nieuwe kozijnen.

INDELING
Begane grond:
Entree, meterkast, woon- en eetkamer, kelder, keuken, bijkeuken/hal, badkamer. De keuken is voorzien van een oven, vaatwasser, koel- en vrieskast en een 5-pits gasfornuis. De badkamer is voorzien van het toilet, douche- en ligbad (whirlpool) en wastafel.

1e verdieping: overloop, slaapkamer achterzijde (+/- 12m2) met ruime inbouwkast, slaapkamer voorzijde (+/- 11m2), slaapkamer voorzijde (+/- 6m2)
2e verdieping: via vaste trap bereikbare zolderruimte, welke zeer geschikt is als vierde slaapkamer. Deze is eventueel goed uit te breiden middels een dakkapel.

Tuin:
Onderhoudsvriendelijke voortuin en achtertuin. Voortuin op het oosten, via steeg bereikbare achtertuin op het westen met ruime stenen berging. Gezien de gunstige omliggende bebouwing betreft het een zonnige achtertuin.

Algemeen:
– Woonoppervlakte circa 84 m2 + 4 m2 externe bergruimte
– Woon- en eetkamer met dubbele tuindeuren
– kelder
– 1e verdieping drie slaapkamers
– 2e verdieping ruime zolder/vierde slaapkamer
– Voorzien van glasisolatie
– Centrale verwarming met HR-ketel (Remeha Avanta, 2006) – eigendom
– Zonnige achtertuin met achterom

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN – norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de VastgoedPro voorwaarden.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Aan deze presentatie en de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. SUZ Makelaars staat niet in voor de juistheid en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Kenmerken

Energielabel
Bouwjaar 1930
Inhoud 314 m3
Woonoppervlakte 84 m²
Perceeloppervlakte 89 m²
Slaapkamers 5
Externe ruimte Stenen berging + zolder (eventueel 4de slaapkamer)
ligging Nabij centrum, in woonwijk, kindvriendelijk
Aantal badkamers 1
Aantal verdiepingen 3
Isolatie glasisolatie
Verwarming Centrale verwarming (Remeha Avanta - 2006 - eigendom)
Tuin Voor- en achtertuin

Verkocht